Sök
den 12 augusti 2020 ..:: Nyhetsbrev ::.. Registrera  Logga in
 Nyhetsbrev Minimera
mar 13

Written by: SuperUser Account
2011-03-13 03:18 

 
 
 
Hej!
Nu verkar det som att våren är i antågande och det är inte en dag för sent! Vi skickar alla beställningar så fort vi bara hinner och nattemperaturen väntas bli över nollan.

 

Nordiska Trädgårdar
Här i mälardalen är den stora trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar på Älvsjömässan ett säkert vårtecken. 24-27 mars är det dags. Vi finns på vår ”vanliga” plats i monter A31:08, närmaste ingång är Östra entrén.
 
Förbeställningar
Vi tar emot beställningar för leverans i april t.o.m 20/3.

Frörea!
20-30% rea på de flesta fröer i vårt sortiment. Gäller så långt lagret räckder. Dock längst tom 23/3.
 
Klicka på bilden för lista och mer information.
Sommarblommor!
Vi har fått hem massor med fina sticklingar till olika sommarblommor. Klicka på bilden så hittar du Chokladblomma, Palettblad, Verbena, Bacopa och Surfinia i olika färger. Beställer du bara sommarblommor, ange OMGÅENDE på leveransperiod så skickar vi så snart vädret tillåter.
 

Öppet i växthuset

Om du vill komma och hälsa på finns vi vanligtvis på plats mellan kl. 10.30 och 17.00 alla vardagar och ibland betydligt längre än så. Slå gärna en signal innan så vi säkert är ”hemma”. Vägbeskrivning hittar du på hemsidan. Vecka 12 är det trädgårdsmässa i Älvsjö varför vi tyvärr inte kan ta emot besök denna vecka.
 
Hoppas att vi ses, i växthuset, på mässan eller i något annant sammanhang.
 
 
 

Hälsningar från oss på ERA Garden

 

_________________________________________________________________________
 
Vi skickar detta nyhetsbrev till Dig eftersom Du tidigare har registrerat Dig på vår webplats.
Om Du inte vill ha vårt nyhetsbrev fortsättningsvis loggar Du in på eragarden.se med Ditt användarnamn. Klicka sedan på Ditt användarnamn och ”Hantera tjänster” och slutligen ”Avsluta prenumeration” för ”Nyhetsbrev”.
 
Om Du inte kommer ihåg Ditt användarnamn kan Du klicka på "Glömt lösenordet?" och ange Din epostadress så skickas användarnamn och lösenord till Dig. Har du flyttat? Du kan ändra din adress under Ändra Mina Uppgifter - Hantera Profil.
 
 
 
 

Tags:

  

 Arkiv Nyhetsbrev Minimera

 Skriv ut   

Copyright 2006-2016 ERA Garden   Användarvillkor  Personliga uppgifter