Sök
den 12 augusti 2020 ..:: Nyhetsbrev ::.. Registrera  Logga in
 Nyhetsbrev Minimera
dec 3

Written by: SuperUser Account
2008-12-03 09:30 

 

 

Hej!

Nu börjar den hektiska julmånaden och de flesta av oss håller väl på och pyntar lite här och där. Pelargonerna får flytta på sig och ge plats åt härliga julblommor på fönsterbrädan. Lite färg och glitter behövs verkligen så här års! Efter förra veckans vinterväder är det åter grått och trist…

 

JUST NU I WEBBUTIKEN!

10% av allt du handlar för fram till julafton ger dig rabatt att använda under nästa år! (Gäller exklusive frakt och ej förbeställning av sticklingar som skall levereras 2009)

Exempel: Du handlar för 1.500:- i december och får då en rabatt på 150:- som du sedan kan handla för under 2009.

 

 

Nyhet! Vi är mycket stolta över att nu kunna lansera vår egen hudvårdsserie:

 

 

ERA After Garden  -

Naturlig hudvård för trädgårdsälskare

Samtliga produkter är baserade på naturliga råvaror och är speciellt anpassade för oss som vistas mycket i trädgården med allt vad det innebär av smutsiga händer och fötter som behöver både skydd mot uttorkning och hjälp med återfuktningen. Självfallet finns flera av dem med pelargondoft! Här hittar du alla produkter i serien, komplett innehållsförteckning och priser

 

Så här till jul och nyår har vi också två speciella badägg (andra kallar dem badbomber, badbrus mm) som bara finns att beställa fram till nyår:

 

 

 

Badjulkula, Julefrid (39:-)

Med en härlig ”julig” doft av bland annat apelsin och kanel som verkligen får dig i rätt julstämning. Klicka på bilden för mer information och för att beställa

Badägg, Gott Nytt! (29:-)

Ett glittrande ägg när du skall unna dig en stund för dig själv mitt i jul- och nyårsstöket. Tappa upp badet, tänd ett ljus, släpp ner nyårsägget, njut av doften av jasmin och vanilj och en stunds avkoppling! Klicka på bilden för mer information och för att beställa.

Fröer!

 

P. incrassatum

 

Nu börjar det bli dags att tänka på nästa års frösådder. Själva brukar vi alltid så pelargoner, palettblad och annat som behöver lite tid på sig runt nyår. En av förra årets favoriter som vi vill ha fler av är P. incrassatum med sina gigantiska blomhuvuden med mängder av blommor. En gammal favorit är P. oblongatum med massor av blommor i ljust gult.

 

Frölistan för 2009 är uppdaterad och klar och det vi har i lager hittar du här!

 

Lite tips och råd om frösådd kan du ladda ner här

P. oblongatum

 

 

Julklappstips!

 

 

Ett presentkort är alltid fint att få. Finns i valörer om 100:-

 

För fina händer finns paketet med Trädgårdssalva, Nagelbandskräm och Nagelputs. Specialpris 139:-

För härligt len och mjuk hy har vi paketet som innehåller Saltskrubb och Body Butter. Specialpris 199:-

Ett paket med 2 av våra egna favoriter (Choklad/vanilj och Apelsinsorbet) bland badäggen samt badjulkulan och nyårsägget! Specialpris 99:-

 

Om du vill så skickar vi julklapparna direkt till mottagaren tillsammans med ett fint pelargonkort där vi kan skriva in en hälsning från dig! Klicka på bilderna för mer information och för att beställa eller besök vår hemsida www.eragarden.se.

 

 

Katalogen!

Vi hoppas ha katalogen för 2009 klar att skickas ut runt jul. Du som har handlat av oss i år får katalogen automatiskt hem i brevlådan. Om du inte har handlat av oss i år men ändå vill ha den tryckta katalogen hem i brevlådan, skicka in ett dubbelfrankerat och adresserat kuvert (minst C5) till ERA Garden, Box 5, 178 21  EKERÖ. Katalogen kommer också att finnas för nedladdning på hemsidan om cirka två veckor samtidigt som vi öppnar för beställningar för säsongen 2009.

 

 

 

 

Ha det så bra!

 

Eva & Renée på ERA Garden

 

 

 

_________________________________________________________________________

 

Vi skickar detta nyhetsbrev till Dig eftersom Du tidigare har registrerat Dig på vår webplats.

Om Du inte vill ha vårt nyhetsbrev fortsättningsvis loggar Du in på eragarden.se med Ditt användarnamn. Klicka sedan på Ditt användarnamn och ”Hantera tjänster” och slutligen ”Avsluta prenumeration” för ”Nyhetsbrev”.

 

Om Du inte kommer ihåg Ditt användarnamn kan Du klicka på "Glömt lösenordet?" och ange Din epostadress så skickas användarnamn och lösenord till Dig.

Tags:

  

 Arkiv Nyhetsbrev Minimera

 Skriv ut   

Copyright 2006-2016 ERA Garden   Användarvillkor  Personliga uppgifter